2017. ápr 16.

Húsvéti filmek a pihenés jegyében

írta: angi.gy
Húsvéti filmek a pihenés jegyében

A nagy sütés-főzés, vendégvárás vagy családlátogatás közben és után igenis kell néha egy pár óra pihenés, amikor csak leülünk a TV elé és kikapcsolunk egy jó filmet nézve.

A filmipar a karácsonnyal ellentétben nemigen lovagolta meg soha a húsvétot, valószínűsíthetően az ünnep keresztény jelentése miatt.

Mi most hoztunk Nektek 3 filmet, ami kapcsolódik a húsvéthoz.

Önfeledt nevetés: Kellemes húsvéti ünnepeket!

A főszerepben Jean-Paul Belmondo és Sophie Marceau. Egy igazi francia vígjáték, tele elképesztően vicces bonyodalommal. Tuti kikapcsolódás! :)

Filmezz a gyerekekkel együtt: Space Jam - Zűr az űrben!

Ha már húsvét, akkor nyuszi, ha nyuszi, akkor Tapsi Hapsi! És aki segít a zűrben Bugs Bunny-nak és barátainak, nem más, mint Michael Jordan.

Ha már húsvét: A Passió!

A Mel Gibson rendezte film talán az egyik legmegosztóbb alkotás. Mivel nem vagyunk filmszakértők, nem is szeretnénk belemenni egy mélyreszántó elemzésbe. Ha még nem láttad a filmet: Jézus utolsó tizenkét óráját eleveníti meg a film, szigorúan az eseményekre koncentrálva. Kemény, véres, megrázó és tényszerű.

Jó kikapcsolódást és pihenést! :)

Szólj hozzá

film hétvége család húsvét program élmény tippek pihenés vidámság kikapcsolódás nevetés filmajánló hétvégi program nevetes húsvéti film húsvéti filmek