2017. ápr 06.

Mert játszani jó :)

írta: angi.gy
Mert játszani jó :)

A múlt héten megjelent játékos cikkünk végén elhelyeztünk egy kérdőívet: kíváncsiak voltunk, mivel és hogy szeretitek tölteni a szabadidőtöket, és rajtunk kívül hány olyan vállalkozó szellemű felnőtt van, akinek szintén az egyik kedvenc alternatív programja a társasjátékozás.

  • Jót nevettünk, hiszen Ti is hoztátok a trendet: a hölgyek előbb töltenek ki egy kérdőívet. A válaszadók  24%-a volt csak férfi.
  • 33% inkább otthon tölti a szabadidejét. Na de mivel? :)
    • A válaszadók közel fele a családjával, majd ezt követi a baráti találkozók, 12% sporttal üti el az időt, és végül azért a TV nézés is rákerült a listára.
  • A baráti programok leginkább otthon zajlanak egy kis vacsorával, némi iszogatással és beszélgetéssel. Sokan vállalkozó kedvűek, és mindig valami új, izgalmas közös programot találnak ki. A bronzérmes helyen a kávézók/bárok végeztek, míg fej-fej mellett becsúszott a negyedik helyre a kirándulás és kulturális program. A sort az éttermek zárták.
  • Ami számunkra tényleg jó hír volt, hogy a kitöltők 93%-a szereti a társasjátékokat.
  • Az Activity megnyerte a kedvencek versenyét, de szorosan mögötte végeztek a stratégiai játékok. A kártyajátékok is nagy népszerűségnek örvendenek, a sereghajtó pozíciókba pedig az ügyességi és szerencsejátékok csúsztak.
  • Amit a leginkább kerestek egy társasjátékban az a szórakozás és kikapcsolódás, de sokatoknak fontos az is, hogy az élményt meg tudjátok osztani a barátaitokkal, ezért szempont, hogy többen tudjátok játszani.
  • A manapság egyre népszerűbb szabadulós játékok valamelyikét pedig 58% próbálta már.

Még egyszer köszönjük Nektek, hogy részt vettetek ebben a felmérésben.

Az időtökért cserébe 2 dolgot ajánlunk Nektek:

Próbáljátok ki az egyszer használatos társasjátékot, mert nem csak a kikapcsolódásban segít, hanem valami új/más élményt is ad, valamint a végén meglephetitek valamelyik szeretteteket, azzal, hogy továbbadjátok!

És a legfontosabb, ne felejtsetek el néha újra gyereknek lenni! :)

Szólj hozzá

játék barátok hétvége család program egészség felmérés boldogság életmód élmény kérdőív pihenés vidámság kikapcsolódás egészséges egészséges életmód társasjáték hétvégi program boldog élet